Takläggning

Är det dags för er att skaffa ett nytt tak så är vi det perfekta valet av företag att vända sig till. Vi kan tak eftersom vi lagt åtskilliga tak genom åren. Att lägga tak är en konst som det tar tid att lära sig, vi kan detta, så ni kan lita på att få ett fullgott och kvalitativt resultat!

Som den mångsidiga byggfirma som vi är så är takläggning endast en av många tjänster som vi erbjuder. Det allra mesta inom bygg och renovering kan vi vara behjälpliga med, och vi åtar oss både stora och små uppdrag.

Är ni intresserade av att få veta mer om vårt tjänsteutbud så kan ni läsa vidare här. Självklart finns vi här för er skull om ni har spörsmål. Det är bara att höra av er, antingen via telefon eller e-post.

Om ni skulle vilja anlita oss, så ska ni veta om att vi bjuder på en offert. Vi gör en översyn av det som ni önskar få hjälp med och kommer överens om ett ungefärligt slutdatum för när takläggningen ska vara genomförd.

Efter att ni har anlitat oss för takläggning så kommer ni ha ett problemfritt tak i årtionden framöver. Och är det inte takläggning ni behöver hjälp med utan någonting annat inom bygg eller renovering så ser vi verkligen fram mot att få hjälpa er, även med det! Vi arbetar företrädesvis i Falun, Borlänge, Mora och Orsa.

Varmt välkommen!

KONTAKT

   

Hyttgatan 8, 78462 Borlänge

073-0783275

info@byggtakspecialisten.se