Renovering

Är det dags att renovera? Kanske har ni funderat på ett tag att göra i ordning köket, eller genomföra den där totalrenoveringen av villan eller lägenheten. Vänd er till oss, vi hjälper er!

När det kommer till renovering så går vi igenom vad kunden har för förväntningar, behov och önskemål, och renoverar utifrån det. Kvalitet är någonting som vi aldrig ger avkall på, det gäller både sättet vi jobbar på samt valet av byggmaterial.

Vi har genomfört många renoveringar, både stora som små genom tiderna, och skaffat oss en rutin som gör att vi kan arbeta på ett sätt som är effektivt utan att göra avkall på kvaliteten.

Det finns en bred kompetens i vårt företag vilket innebär att vi utöver det här med renovering även kan vara behjälpliga med alla möjliga slags byggprojekt, och även takrenoveringar. Vill ni måhända läsa lite mer om våra tjänster kan ni klicka här.

Om ni vill överväga att anlita oss för en renovering så erbjuder vi en gratis offert. Vi gör en inventering av det du önskar få hjälp med och kommer överens om ett slutdatum för när renoveringen ska vara genomförd.

Är det någonting ni undrar? Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal. Givetvis går det lika bra att skicka ett mejl om ni hellre önskar det.

KONTAKT

   

Hyttgatan 8, 78462 Borlänge

073-0783275

info@byggtakspecialisten.se