Bygg

När det kommer till bygg så finns det egentligen inga begränsningar för vad vi kan åta oss. Kompetensen är mycket hög hos våra snickare som har arbetat i årtionden inom branschen. Med utbildning kommer mycket kunskap men med erfarenhet kommer desto mer! 

Ni kan med andra ord känna er helt trygga när ni väljer att anlita oss, på att få ett kvalitativt genomfört bygge, oavsett vad det är för typ av byggprojekt. Vi tar oss an det lilla liksom det stora uppdraget.

Vad är det då vi kan vara behjälpliga med, mer specifikt? Det mesta, men för att var lite mer tydlig så handlar det om alltifrån att bygga altaner till att bygga nya hus från grunden. Vi ser inga hinder, endast möjligheter!

Om ni vill överväga att anställa oss så ska ni veta om att alla våra potentiella kunder får en kostnadsfri offert. Vi gör en översyn av projektet och kommer överens om ett ungefärligt slutdatum för när projektet ska vara genomfört.

Vår arbetsprocess delas in i några steg som ser ut som följande:

  • konsultation
  • förslag
  • installation
  • inspektion.

Är det någonting ni undrar? Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal. Givetvis går det lika bra att mejla oss, om ni föredrar det. Kolla gärna in vårt galleri.

KONTAKT

   

Hyttgatan 8, 78462 Borlänge

073-0783275

info@byggtakspecialisten.se