Bygg Borlänge

Bygg & Takspecialisten Dalarna AB – bygg Borlänge

Varmt välkommen

Varmt välkommen till oss på Bygg & Takspecialisten Borlänge AB, ett företag för alla i Borlänge med omnejd som behöver hjälp med någonting inom bygg. När det kommer till bygg så finns det egentligen inga begränsningar för vad vi kan åta oss.

Kompetens

Kompetensen är mycket hög hos våra snickare som har arbetat i årtionden inom branschen. Med utbildning kommer mycket kunskap men med erfarenhet kommer desto mer! Våra medarbetare har en tränad blick för både helheten och de små detaljerna, alltför att kunna presentera ett utsökt resultat.

Trygghet

Ni kan med andra ord känna er helt trygga när ni väljer att anlita oss, på att få ett kvalitativt genomfört bygge, oavsett vad det är för typ av byggprojekt. Vi tar oss an det lilla liksom det stora uppdraget.

Det mesta kan vi erbjuda

Vad är det då vi kan vara behjälpliga med, mer specifikt? Det mesta, men för att var lite mer tydlig så handlar det om alltifrån att bygga altaner till att bygga nya hus från grunden. Vi ser inga hinder, endast möjligheter! Vi byter dörrar & fönster, bygger uterum, lägger golv, utför måleriarbeten, lägger paneler på hus, trätrall med mera, med mera.

Offert

Om ni vill överväga att anställa oss så ska ni veta om att alla våra potentiella kunder får en kostnadsfri offert. Vi gör en översyn av projektet och kommer överens om ett ungefärligt slutdatum för när projektet ska vara genomfört.

Vår arbetsprocess delas in i några steg som ser ut som följande:

  • konsultation
  • förslag
  • installation
  • inspektion.
Frågor & funderingar?

Är det någonting ni undrar? Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal. Givetvis går det lika bra att mejla oss, om ni föredrar det. Kolla gärna in vårt galleri.

Bygg Borlänge

KONTAKT

   

Hyttgatan 8, 78462 Borlänge

073-0783275

info@byggtakspecialisten.se