Tjänster

Här på vår firma finner ni hantverkare, som med flera år av erfarenhet i bagaget kan utföra i stort sett allt som har med bygg att göra. Allt ifrån det lilla snickeriarbetet till nyproduktion av en villa, kan ni anlita oss till.

Det är alltid kundens önskemål, förutsättningar och behov som är i centrum när vi tar oss an ett projekt. Allt arbete som vi genomför är präglat av kvalitet och noggrannhet. Väljer ni oss kan ni känna er trygga genom hela processen.

Vårt företag kan ni vända er till för att få hjälp med det lilla såväl som det stora uppdraget. Vi prioriterar alla kunder lika högt, alla kunder är lika viktiga för oss!

När ni väljer att anställa oss ska ni veta om att vi följer de rekommendationer och riktlinjer som produkter och tillverkare har, och även deras garantier.

Vi vill förverkliga våra kunders drömmar, och vi har genomfört många projekt genom tiderna som våra kunder tackat oss för. Ni kan se ett urval av utförda arbeten i vårt galleri.

Har ni några som helst frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Ni kan slå oss en signal eller skicka ett mejl. Vi ger er en gratis offert och översyn av ert kommande projekt.

KONTAKT

   

Hyttgatan 8, 78462 Borlänge

073-0783275

info@byggtakspecialisten.se